netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Extrajobb/vikariat inom måltider

Ansök nu

Extrajobb/vikariat inom måltider

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + MIDNATTSSOL + SKÄRGÅRD + NÄRHET + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + VÄRLDSARV + DRÖMARBETE + TRYGGHET + GRÖN INDUSTRI + LIVSPUSSEL + NATUR + KULTUR + NÖJESLIV + SPÄNNANDE JOBB + SPELA ROLL + DU 

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Resurscentrum måltiders vision är att
•maten som serveras ska vara god, säker och näringsriktig,
•sprida matglädje - måltiderna ska vara trivsamma och ge barnen en positiv upplevelse,
•landets egen matkultur ska bevaras, men även att lära känna andra länders matkulturer,
•måltiden är skapad och distribuerad med hänsyn till vår miljö utifrån S.M.A.R.T. 
•tillsammans ge en hållbar utveckling, goda matvanor och bidra till en bra hälsa.
 

Arbetsuppgifter

Brinner du lika mycket som oss för att sprida matglädje och ge barn en positiv upplevelse av sina måltider? Då vill vi spela roll tillsammans med dig!

Resurscentrum måltider söker vikarierande kockar och måltidsbiträden till Luleå kommuns förskolor och skolor. Som vikarie hos oss blir du viktig genom att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro. För dig som vill arbeta extra minst två dagar i veckan finns Time Care Pool som är Luleå kommuns digitala vikariesystem. Du får själv önska dina arbetsdagar och får möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser. Är du intresserad av ett schemalagt vikariat finns goda möjligheter till det.

Hos oss får du arbeta dagtid. Arbetsuppgifterna i våra förskole- och skolkök är varierande och du arbetar främst med matlagning, förbereder sallader, serverar och diskar. I vissa verksamheter kan det ingå städning av kök och lokaler i ditt uppdrag. 

Att erbjuda kompetensutveckling i form av introduktion och utbildning är viktigt för oss, både för att behålla våra medarbetare som vill utvecklas och för att du som är i början av din jobbkarriär ska få en bra grund att stå på när du börjar hos oss.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock, måltidsbiträde eller har annan likvärdig restaurangutbildning. Om du inte har utbildning behöver du ha minst 1 års erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget.

Du har erfarenhet av arbete med specialkost, egenkontroll och hygien samt har en god förmåga att förstå, läsa, tala och skriva svenska. Det är meriterande om du har körkort, tillgång till bil och kan arbeta utanför Luleås lokallinjetrafik. 

Hos oss bidrar du med engagemang, ansvar och kompetens men framför allt arbetsglädje!

Vi begär alltid in belastningsregister från Polisen. För att påskynda rekryteringsprocessen efter inskickad ansökan kan du redan nu beställa ett belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
 

Anställningens omfattning

Urval sker löpande under ansökningsperioden.
Tillträde enligt överenskommelse.
 

Ansökan

Referensnummer:   A1136544

Övrigt

För dig vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter. 

Dela detta jobb

logo
Extrajobb/vikariat inom måltider

Luleå kommun - Socialförvaltningen