netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan Delikatess

Ansök nu

Spontanansökan Delikatess

Vår vision på Ica Kvantum Tyresö är att ha Tyresös mest nöjda kunder - och medarbetare! Är du vår nästa stjärna i delikatessen?

I hjärtat av butiken hittar du vår manuella delikatessdisk som är över 15 meter lång och fylld med produkter för alla tillfällen. Vi har allt ifrån lyxiga iberico-skinkor till frukostpålägg. Delikatessen bjuder på varor från fjärran men även från Svenska klimatcertifierade gårdar.

I delikatessens kök gör vi egentillverkade smörgåstårtor, räkmackor, olika pastasallader, grönsallader och mycket mer. Hos oss hittar dessutom godsaker som hängmörat kött samt färsk fisk och skaldjur från Bergfalk. Med leverans upp till 6 dagar i veckan ser vi till att alltid kunna erbjuda så färska varor som möjligt. Vi följer WWFs rekommendationer för att bidra till ett mer hållbart fiske och säljer därför inte rödlistad fisk eller skaldjur.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och drivna människor som delar vår passion för mat och service! Här är du som är intresserad av tjänst i vår delikatess välkommen att skicka in din spontanansökan till oss.

Dela detta jobb

Spontanansökan Delikatess

Yobber AB