netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan: praktikplats

Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Spontanansökan: praktikplats

Vill du göra praktik hos oss? Välkommen med din ansökan!

  • För dig som studerar på högskola/universitet eller YH-utbildning och söker praktikplats
    Om du är intresserad av att göra praktik hos oss behöver vi först lite information om dig som söker och ditt CV. Vi behöver därefter säkerställa att vi har resurser för handledning så att din praktik blir så meningsfull som möjligt.

Det här behöver vi från dig:

1. Skriv ner ditt intresse för praktik i formuläret som du hittar här

2. Skicka sedan in formuläret som du laddar upp nedan under filuppladdning, tillsammans med ditt CV, genom att klicka på knappen "Skicka intresseanmälan"

Vi ser gärna att du skickar din ansökan minst ett par månader innan tilltänkt period. Om verksamheten ser ett behov och har möjlighet att ta emot för praktik, återkommer vi till dig för vidare dialog. I annat fall sparar vi gärna din ansökan för eventuellt kommande behov. Vårt svar kan därför dröja och vi hoppas på förståelse för detta. 

Läs mer om vår verksamhet
För mer inspiration kan du läsa mer om oss på vår karriärsida, regionstockholm.se/tfjobb och vår studentsida, regionstockholm.se/student. Följ oss också gärna på Linkedin(öppnas i nytt fönster).

Kontakt: student@sl.se

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Dela detta jobb

Spontanansökan: praktikplats

Trafikförvaltningen, Region Stockholm